Parkering - En hel del om P-plats och Parkering


Ingen parkering i Blekinge

I Blekinge finns inget parkeringsbolag som erbjuder parkering. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än parkering och/eller undersöka något angränsande område till Blekinge och hoppas hitta något där.

Bra parkering i Bohuslän

I Bohuslän finns det sammanlagt 7 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 4 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Bohuslän är på:

Torslanda

Uddevalla

Grebbestad

Säve

Parkering i Dalarna

Det finns bara ett parkeringsbolag som tillhandahåller parkering i Dalarna. Det kan finnas fler parkeringsföretag i Dalarna som kan erbjuda dig parkering men de finns inte listade här.

Falun

Ingen parkering i Dalsland

I Dalsland finns inget parkeringsbolag som erbjuder parkering. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än parkering och/eller undersöka något angränsande område till Dalsland och hoppas hitta något där.

Parkering i Gotland

Det finns bara ett parkeringsbolag som tillhandahåller parkering i Gotland. Det kan finnas fler parkeringsföretag i Gotland som kan erbjuda dig parkering men de finns inte listade här.

Visby

Bäst Parkering i Gästrikland

Det finns endast 2 parkeringsföretag som erbjuder parkering i Gästrikland, och det endast på en ort. Den ort i Gästrikland där det finns parkering är i:

GävleBäst Parkering i Halland

Det finns endast 2 parkeringsföretag som erbjuder parkering i Halland, och det endast på en ort. Den ort i Halland där det finns parkering är i:

Halmstad

Ingen parkering i Hälsingland

I Hälsingland finns inget parkeringsbolag som erbjuder parkering. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än parkering och/eller undersöka något angränsande område till Hälsingland och hoppas hitta något där.

Ingen parkering i Herjeådalen

I Härjedalen finns inget parkeringsbolag som erbjuder parkering. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än parkering och/eller undersöka något angränsande område till Härjedalen och hoppas hitta något där.

Hitta parkeringsplats i Jämtland

I Jämtland finns det sammanlagt 2 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 2 olika orter. De platser i Jämtland som har de flesta parkeringsföretagen och strong>parkeringsplatserna är:

Undersåker

Östersund

Parkering i Lappland

Det finns bara ett parkeringsbolag som tillhandahåller parkering i Lappland. Det kan finnas fler parkeringsföretag i Lappland som kan erbjuda dig parkering men de finns inte listade här.

Vilhelmina

Parkering i Medelpad

Det finns bara ett parkeringsbolag som tillhandahåller parkering i Medelpad. Det kan finnas fler parkeringsföretag i Medelpad som kan erbjuda dig parkering men de finns inte listade här.

Sundsvall

Bra parkering i Norrbotten

I Norrbotten finns det sammanlagt 4 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 2 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Norrbotten är på:

Luleå

Boden

Parkering i Närke

Det finns bara ett parkeringsbolag som tillhandahåller parkering i Närke. Det kan finnas fler parkeringsföretag i Närke som kan erbjuda dig parkering men de finns inte listade här.

Örebro

Hitta parkeringsplats i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 11 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 6 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Skåne är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Trelleborg

Bra parkering i Småland

I Småland finns det sammanlagt 9 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 6 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Småland är på:

Jönköping

Växjö

Kalmar

Påskallavik

Värnamo

Bra parkering i Sörmland

I Sörmland finns det sammanlagt 6 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 4 olika orter. De platser i Södermanland som har de flesta parkeringsföretagen och strong>parkeringsplatserna är:

Eskilstuna

Katrineholm

Nyköping

Stigtomta

Hitta parkeringsplats i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 17 företag som håller på med parkering fördelade på 8 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Stockholms län är på:

Stockholm

Johanneshov

Danderyd

Järfälla

Solna

Bäst Parkering i Uppland

Det finns endast 5 parkeringsföretag som erbjuder parkering i Uppland, och det endast på en ort. Den ort i Uppland där det finns parkering är i:

Uppsala

Bäst Parkering i Värmland

Det finns endast 4 parkeringsföretag som erbjuder parkering i Värmland, och det endast på en ort. Den ort i Värmland där det finns parkering är i:

Karlstad

Bra parkering i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 3 parkeringsbolag som erbjuder P-platser på 3 olika orter. De platser i Västerbotten som har de flesta parkeringsföretagen och strong>parkeringsplatserna är:

Skellefteå

Umeå

Vilhelmina

Hitta parkeringsplats i Västergötland

Totalt i Västergötland finns det 122 företag som håller på med parkering fördelade på 11 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Västergötland är på:

Göteborg

Västra Frölunda

Hovås

Härryda

Borås

Bäst Parkering i Västmanland

Det finns endast 2 parkeringsföretag som erbjuder parkering i Västmanland, och det endast på en ort. Den ort i Västmanland där det finns parkering är i:

Västerås

Ingen parkering i Ångermanland

I Ångermanland finns inget parkeringsbolag som erbjuder parkering. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än parkering och/eller undersöka något angränsande område till Ångermanland och hoppas hitta något där.

Ingen parkering i Öland

I Öland finns inget parkeringsbolag som erbjuder parkering. Det ni kan göra är att söka efter andra begrepp än parkering och/eller undersöka något angränsande område till Öland och hoppas hitta något där.

Bra parkering i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 4 företag som håller på med parkering fördelade på 2 olika orter. Där det finns flest parkeringsmöjligheter i Östergötland är på:

Linköping

Norrköping